Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Rokersspeciaalzaak Siemelink

het adres voor al uw sigarenHoofdstraat 71
6881TD Velp (Rheden)

Telefoon:

026-3620105

E-mail:

Website:

http://www.siemelink.nl

KvK:

59587725
Social Media

Rokersspeciaalzaak Siemelink heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Zeer klantonvriendelijke en onverschillige bejegening van klanten. Zeker als je je OV-chipkaart wil opladen MET een bonnetje. Dat kan al maanden niet omdat men vertikt om er een nieuw rolletje in te doen, want men verdient hier immers zelf niets mee. En als het je niet bevalt, 'ga je maar naar een ander', aldus de onvriendelijke eigenaar die aanvankelijk draaide en loog over dit euvel en bij hoog en laag volhield dat er een verkeerde optietoets was ingedrukt. Bovendien ben ik niet de enige met negatieve ervaringen, dus voortaan ga ik maar inderdaad naar een ander!
door: Liesbeth op 27/8/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.